Nyheter > Nyheter

U23-VM FINALER

25.07.2015

Anna og Hanna fikk ikke like stor fart ut fra blokkene som de andre lagene i dagens finale. USA tok ledelsen rett fra start og de to jentene EIFFERT og RATCLIFF var fast bestemt på å legge samtlige konkurrenter i kjølvannet. Inn til førte passering ved 500m lå våre to norske jenter 5.29 sek bak amerikanerne og hadde 3.83 sekunder opp til bronsemedalje.

I den andre 500m opp til passering 1000m halvveis setter de norske jentene ned rytmen ett hakk til 35 tak i minuttet. Det gir mer båtfart enn GER, men ved passering halvveis er Anna og Hanna fremdeles på 6. plass. Avstanden opp til USA har nå økt til 10.12 sek og men avstanden opp til bronsemedaljen er redusert med et halvsekund. Fremdeles med en takt på 35 fortsetter de norske jentene å ta inn på AUS og FRA.

Ved 1500m-merket er det bare 2.22 sek mellom de tre som kjemper om bronsen. I den siste 500m inn til målstreken er det AUS som mobiliserer mest krefter til høyest båtfart og
knekker både FRA og NOR. De to sistnevnte i duell til målstreken, men FRA først med baugballen over mål. Anna og Hann inn til en femteplass, 17.49 sek bak de to amerikanerne. GBR tar sølvet og AUS bronsen.

Se våre resultatsider for utfyllende informasjon om løpene i årets U23 VM.

Webdesign fra: New Media AS