Nyheter > Nyheter

Sorøregattaen 2017

04.07.2017

 

Det var 9 utøvere og Marte på tur. Vi kjørte NSR sin Roberto, og turen ned gikk som smurt.
Fredag ble brukt på å rigge, ro, spise og slappe mest mulig av. Det var bare jentene i dobbeltsculler og Jonas som hadde forsøk denne helgen, men heldigvis ikke altfor tidlig (så vi rakk dobbel frokost!).


Forholdene var tunge lørdag, med side og motvind, så vi måtte se langt etter de raske tidene. Vi var derimot veldig nærme danskene i samtlige løp, og det til tross for at dobbeltfireren fanget en gjedde på minst 90kg. Lørdag kveld ble feiret med grillbuffet på hotellet, koldskold til alles store begeistring og en tidlig kveld.


Søndag braket det løs med regn, veldig skvalpete sjø og litt raskere tider enn dagen før. Denne dagen fikk alle båtene gode løp(vi slo faktisk danskene!). Til tross for at lagene har rodd mindre enn en uke sammen og at forholdene ikke ville vårt beste. Det var mye Sorø søvann som ble tømt ut på Inn bryggen. Hengeren ble lastet og det var tid for den berømte sorøisen, som alle hadde gledet seg til siden fredag. Det ble altfor mange kuler, softis, guff og sjokoladebolle. Veien hjem gikk fint, med mye latter og god stemning. Alle har fått minst en ny venn på turen og vi gleder oss til å møtes igjen.. Det hele var rigtigt sjovt!


Hilsen Mathias, Ulrik, Lars, Nicolay, Mathilde, Jaime, Jonas, Nicolai, Amanda og Marte

Resultater kan du lese her: www.sororegatta.dk

Webdesign fra: New Media AS