Nyheter > Nyheter

Ny kraftsentertrener vest

27.09.2017

Det er en glede å informere om at Marte Krogsrud er ansatt som ny Kraftsentertrener Vest. Marte vil overta rollen til Sebastian Baranzano som vil flytte til østlandet. Marte vil starte i stillingen 1.1.2018 men ha en noe overlapp med Sebastian før nyttår.  

KS Trener Vest vil fortsette som før og være en del av Norges Roforbunds Trenerteam. KS Trener Øst og KS Trener Vest skal sammen være administrativt og trenerfaglig ansvarlig for NRs toppidrettssatsning opp til Elitenivå.

Marte Krogsrud har flere år bak seg i norsk roing, tross ung alder.

Hun startet allerede å hjelpe til på roskolen i Bærum Roklubb som 14 åring, og ble hovedtrener i der fra 2012 og frem til i dag. Marte har selv satset roing, og har rodd for Bærum Roklubb, NTNUI Roing og i USA. 

De siste årene har Marte vært med på å bygge opp et godt samarbeid mellom klubbene i Oslo Rokrets ved å arrangere fellestreninger, samlinger og regattaer for juniorroerne i kretsen. Marte har hatt mange verv innenfor idretten, både i NTNUI Roing, Bærum Roklubb og Oslo Rokrets. I år har Marte sittet som leder av Kraftsenter Oslo. Hun jobber også som trener for rogruppen på Wang Toppidrett Oslo. 

De siste årene har hun gjennomført Trener 1, 2 og 3 kurs i regi av Norges Roforbund og Norges Idrettsforbund. I tillegg vil hun bli ferdig med Topptrener 1 utdannelsen ved Norges Idrettshøyskole i juni 2018. 

Vi har sett arbeidet Marte har lagt ned i Bærum Roklubb og i Oslo Rokrets, og mener at hun er rett dame for å ta en så viktig trenerrolle i Norges Roforbund.

Generalsekretær, styre og toppidrettsutvalg vil arbeide videre med å styrke og forbedre trenerstaben i Norges Roforbund, Sebastian er en del av denne planen.  

 

Vi gleder oss til mer samarbeid!Webdesign fra: New Media AS