Nyheter > Nyheter

Vi støtter årets TV- Aksjon

18.10.2017

 

TV-aksjonen NRK 2017 går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. Rolandslaget og Olaf Tufte støtter TV-aksjonen med to bidrag til auksjonslisten du har mulighet til å by på!

 

Auksjon 1:

Bli med på en felles treningsøkt med 3 landslagsroere i en dobbeltfirer. Du får muligheten til å være med 3 av eliteroerene ut i båten og kjenne på hvordan det er å ro med utøvere som hevder seg i den absolutte verdenstoppen innenfor idretten. Økten vil foregå i Oslo, og tidspunkt avtales nærmere med auksjonsvinneren.

Du kan by på økten her.

 

 Auksjon 2:

OL-vinner Olaf Tufte har donert sin egen romaskin til årets TV-aksjon. For å sette det hele på spissen tilbyr han også en innførings-økt i bruk og trening med romaskinen. Kanskje kan en romaskin være det perfekte tilskuddet til bedriftens treningsrom, samtidig som dine ansatte får en innføring av OL-helten? Økten vil foregå i Oslo, og avtales med auksjonsvinner. Deretter kan du ta med deg romaskinen hjem eller til din bedrift. Her kan du skaffe deg både en unik opplevelse og et svært populært objekt i ett!

Du kan by på romaskinen her:

 

TV-Aksjonen 2017 går til UNICEF og deres arbeid med å gi utdanning og skolegang til barn som er rammet av krig og konflikt. UNICEF jobber målrettet for at barns framtid ikke skal ødelegges av voksnes konflikter. Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning står et helt lands framtid på spill. Årets TV-aksjon skal gi skolegang og håp til barn der krigen raser. Årets fem mottakerland er Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan.

Webdesign fra: New Media AS