Nyheter > Nyheter

WC 2 - Brun&Strandli best!

23.06.2018

Grunnet det tette løpsprogrammet lørdag er det ikke full dekning av semifinaleløpene. For semifinalen i lettvekt herrer dobbeltsculler med Kristoffer Brun og Are Strandli får vi derfor kun de første ti takene fra start. Der var det Frankrike som var raskest. Men dette er en ny kombinasjon etter at Jeremie Azou la årene på hylla etter fjorårets VM. Og når livestreamen returnerer er det tydelig at denne kombinasjonen ikke er like rask, Are og Kristoffer har et godt grep på ledelsen og kontrollerer løpet i front i den tredje deldistansen opp til passering 1500m.

Inn mot mål forsøker franskmennene seg på en spurt for å ta igjen nordmennene, men det er ingen som kan true Are og Kristoffer. Derimot er det en annen frankofil nasjon som snupper andreplassen helt til sist på oppløpet. Norge, Belgia og Frankrike skal like fullt til finalen, hvor de får selskap av Italia, Polen og New Zealand.

Finaleløpet går søndag kl 11:18 på www.worldrowing.com og Brun&Strandli har favorittstempelet med bestetid i semifinalene. Får vi høre Ja, vi elsker og se det norske flagget til topps?

Offisielle resultater fra dagens løp.

Webdesign fra: New Media AS