Nyheter > Nyheter

Nils tar pause ut 2018

25.07.2018
Norges Roforbund vil med dette bekrefte at Nils Jakob Hoff dessverre ikke kommer til å delta i årets EM. Videre har Nils i samråd med landslagstrener Johan Flodin bestemt seg for å fratre fra konkurranser ut sesongen og prioritere avslutningen av sitt medisinstudium. 
 
Nils utrykker at han ikke innehar den formen han ønsker på nåværende tidspunkt.
 
"Den faglige arbeidsbelastningen i vår har vært formidabel, og har gått ut over treningsarbeidet. Derfor velger jeg å fokusere på å fullføre mine studier i 2018." 
 
Med studiene fullført er Nils godt rustet til veien videre mot neste års sesong og olympiske kvalifisering, før de olympiske leker i Tokyo 2020.
 
Deltar Nils i Tokyo 2020 i dobbeltfirer er dette hans tredje OL og han vil ha rodd alle de tre scullerbåtklassene (singelsculler i Rio 2016 og dobbeltsculler i London 2012). 
 
Med tanke på EM vil det grunnet en tidligere skade hos Martin Helseth ikke bli påmeldt en tungvekt dobbeltfirer. Erik Solbakken og Oscar Stabe Helvig deltar i stedet i tungvekt dobbeltsculler.
 
"Vi ser etter alternative løsninger for VM i Plovdiv, som avholdes i midten av september", avslutter landslagstrener Johan Flodin. 
 
Webdesign fra: New Media AS