Nyheter > PARTNERE > Udo's Choice

Udo's Choice

Soma Nordic AS ble stiftet i 1997 av gründerne Lars Ranes og Kevin Charlton Bækkevold. Formålet var å etablere et selskap som skulle formidle topp kvalitetsprodukter sammen med lettfattelig informasjonsmateriell. I dag er vi et velrenommert selskap, og forsyner helsekostbutikker, terapeuter og treningssentre med kvalitetsprodukter i både Norge og Sverige.

For å virkelig forstå verdien av å ta kosttilskudd, er det nødvendig å vite hvordan de virker og hvorfor du bør ta dem. Derfor legger vi vår stolthet i å prøve å øke denne forståelsen på en interessant og lettfattelig måte. Dette gjør vi gjennom våre mange temahefter, utgivelser av helsemagasinet Soma News — og ikke minst ved å holde kurs. Vi kan også tilby gratis kurs for deg og dine venner hvis du samler et minimumsantall. Har du ønske om å vite hvor våre neste kurs holder sted, eller ønsker å høre mer om skreddersydde kurs — ta kontakt.

Mange av våre produkter er kategorisert som bestselgere i bransjen, og er nøye utvalgt fra kvalitetsprodusenter rundt om i verden. Vi bruker de beste råvarene, og er nøye med at produktene produseres på mest mulig skånsom måte, slik at ingrediensene ikke utsettes for unødige prosesser som forringer kvaliteten. Vi foretrekker økologiske ingredienser i den grad det kan skaffes. Produktene produseres i henhold til GMP-standard. 

Udo's Choice

Udo´s Choice brukes av idrettsutøvere over hele verden og kvalitetssikring av produktet er viktig for utøvere som konkurrerer på høyt nivå. Kvalitetssikringen av kosttilskudd blir gjennomført av laboratoriet HFL Sport Science i Cambridge, England som analyserer og klarerer batcher av kosttilskudd i analysesystemet Informed Sport. Vi har valgt å gjøre dette med Udo's Choice, noe som innebærer at hver ny batch med Udo's Choice som blir produsert, testes her.

Hva er Udo's Choice Oljeblanding

Ferskpresset og økologisk omega 3, 6 og 9. Alle de sunne fettsyrene kroppen trenger i en blanding. Udo’s Choice inneholder en unik kombinasjon av 9 nøye utvalgte oljer fra plantefrø. Passer for hele familien (0-100 år) og er velegnet for vegetarianere og gluten-/laktoseintolerante.

Økt muskelmasse, redusert fett

Essensielle fettsyrer – spesielt omega 3 – stimulerer fettforbrenningen, og er derfor gunstige dersom du ønsker å gå ned i vekt. Vi snakker med andre ord om fett som ikke gjør oss fete, tvert i mot! Mangel på essensielle fettsyrer kan føre til betydelig vektøkning, siden kroppen setter ned forbrenningen i mangel på riktig næring. Når de essensielle fettsyrene tilføres, trenger ikke kroppen lenger å holde på det opplagrede fettet, og det frigjøres i form av energi. Videre stimulerer de produksjonen av sunne veksthormoner, hvilket igjen stimulerer til økt muskelmasse. Siden musklene forbrenner fett for å få energi, betyr økt muskelmasse økt fettforbrenning.

Udo’s Choice anbefales av trenere og ernæringsfysiologer verden over

Serveringsforslag: Bland 1-2 ss Udo’s Choice i havregrøten, etter at den er ferdig tilberedt. Gir grøten ekstra energi og smaker deilig!

Foto:Carl Celius
Webdesign fra: New Media AS