Nyheter > PARTNERE > Sweetzpot

Sweetzpot

Sweetzpot er et norskt selskap som utvikler sensorbasert teknologi for rosporten, og som tar mål av seg å ta en ledende posisjon globalt innen få år.

I første omgang vil vi tilby sensorer som kan måle både kraft og vinkler for sanntidsvisning for roere gjennom app på båt-festet smarttelefon. Det er en stor glede for oss i Sweetzpot å kunne samarbeide ned Norges Roforbund, og vi ser frem til et godt samarbeid til glede for begge parter.

Vår åre-sensor, Oarzpot Pro, vil kunne vise:

  • kraftkurven til en roer i sanntid
  • kraftkurvene til en roer i ettertid for analyse
  • Kraften i rotaket (watt)
  • ro-bladets bane
  • rotakets vinkel, og den totale effekt i åretaket

Vi legger opp til:

  • Bruk av app på smarttelefon som en kilde til visning av data og grafikk
  • Godt, brukervennlig og enkelt brukergrensesnitt på appen Sweetzpot Rowing, som sensoren knyttes mot.

Få 30% rabatt ved forhåndsskjøp

Sensoren kan forhåndskjøpes gjennom vår webside. Med bruk av rabattkoden ”NR-2016” får norske roere 30% rabatt på forhåndskjøp av sensoren. Leveranse er estimert til Q1 2016, og det vil være lansering under ISPO-messen i februar 2017. Kjøp den her: https://goo.gl/c03unQ

Tilleggsutstyr

Vi selger også tilleggsutstyr knyttet til bruk av våre sensorer. Vi har utviklet det nærmeste man kommer en universal holder for smart-telefoner i båt, Fixzpot. Den kan festes til fot-brettet eller til wing-rigger med tilhørende stropp som følger med. Fixzpot ble utsolgt under WRMR 2016, men vi har nå fått inn ny beholdning på lager. Den kan kjøpes her: https://goo.gl/GFgqln

Apper og linker

Last ned vår app for iPhone eller vår app for Android-telefoner. Den er gratis, og den inneholder en god taktklokke, hastighet, distanse, puls (med blåtann pulsbelte) mm..

Følg oss også gjerne på Facebook og Twitter, hvor vi jevnlig deler historier: https://www.facebook.com/sweetzpot

https://twitter.com/usesweetzpot

https://twitter.com/SweetzpotTech (teknologiutvikling)

Sweetzpots hjemmesideWebdesign fra: New Media AS