Nyheter

Fantastisk helg med Ungdomsmesterskapet på Ulvenvatnet

Ungdomsmesterskapet (med Rema 1000 Moberg cup 2024) er historie, og for en helg det ble på Ulvenvatnet!

Arrangør (Os RK) takker den fantastiske dugnadsgjengen som gjør det mulig å gjennomføre UM på en så god måte i år også. Rått!

Vi gratulerer alle nybakte Ungdomsmestere med velfortjente pokaler, og selvsagt alle medaljevinnere og deltagere med et vel rodd mesterskap! Det var mange tette løp der noen også måtte avgjøres med «photofinish».

Søndagens hovedpremie i Rema 1000 Moberg Cup på kr 5000,- ble i år som i fjor vunnet av Bergens Roklub, med Os Roklubb på 2.plass (gavekort) og Christiania Roklub på 3. plass (gavekort)!

Takk til alle klubber som stilte i jubileumsløpet i færing/Oselver! Det ble tett kamp om seieren, der Os sine egne Simon og Amund Bjørnevik viste hvem som ror best i færing og dro hjemmeseieren i land. Båten de rodde er 110 år gammel!

En spesiell takk til REMA 1000 Moberg og Os Videregående Skole for et godt samarbeid i forbindelse med årets regatta.

Se video fra fotograf Bjarte L Haugland fra helgen her.

Resultater finnes her.

Mens arrangøren takker alle klubber som deltok på regattaen i år, takker ro-Norge arrangøren for et flott gjennomført Ungdomsmesterskap. Det er plass til enda flere klubber neste år, så ta turen opp/ned langs kysten eller over fjellet!