Nyheter

U19 EM, IRAs og Geita Rundt

Til helgen og neste uke er det mye mer roglede, denne gangen i Polen, i USA ... og rundt Geita.

U19 EM i Polen

Informasjon om regattaen finnes her.

I Kruszwica stiller Norge med to U19-båter: En dame dobbeltsculler med Fay Louise Lange (Bærum) og Ane Elinsdatter Høien (Trondheim), og på guttesiden en dobbeltfirer med Henrik Melhus Høeg (Christiania), Ask Bergmannn (Bærum), Sander Stundal de Vos (Bærum) og Mads Reite (Christiania).

Jentene er først ute med løp på lørdag kl 11:00, før guttene skal i ilden kl 11:15.

Trener for begge båtene er Helge Bjonge, mens hengertransport kjøres av forbundets styreleder, som også er lagleder under mesterskapet.

Det er god og bred deltagelse i mesterskapet, og vi ønsker utøverne lykke til.

Go get it!

IRAs i USA

Til helgen er det også det nasjonale collegemesterskapet i USA - IRAs. Det blir antakelig mange norske roere i sentrale posisjoner også der, og roing.no kommer tilbake med mer informasjon i en egen artikkel.

Totalt sett betyr disse to regattaene at vi står foran nok en helg med mye å følge med på for alle rointeresserte. Vi gleder oss.

Geita Rundt 2024

Oslo Roklubb i samarbeid med TT-utvalget i Roforbunet informerer også om rokonkurransen "Geita Rundt 2024" 6. juni kl 18. Geita Rundt er en del av klubbens 90-års jubileumsfeiring. Påmeldingsdetaljer, informasjon om løypen, sikkerhet og diverse annet finnes her.